Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 1983

Warta

  • Knowledge of steel (seamless steel pipe and plate)

    Pengetahuan babagan baja (pipa baja mulus lan piring)

    1. Pipa baja mulus: pipa seamless minangka jinis baja dawa kanthi bagean kothong lan ora ana jahitan. Pipa baja duwe bagean kothong, sing akeh digunakake kanggo ngeterake cairan, kayata minyak, gas alam, gas, banyu lan sawetara bahan padhet. Dibandhingake karo baja padhet kayata baja bunder, pipa mulus ...
    Waca liyane
  • Economic situation and steel market trend this year

    Kahanan ekonomi lan tren pasar baja ing taun iki

    Ing taun 2021, operasi ekonomi industri mesin kanthi sakabehe bakal nuduhake tren sing dhuwur ing sisih ngarep lan sisih mburi ing sisih mburi, lan tingkat tuwuhing nilai tambah industri udakara 5,5%. Panjaluk baja sing digawe dening investasi kasebut bakal katon ing taun iki. Sanalika, pop ...
    Waca liyane
  • Situation analysis of steel industry in 2021

    Analisis kahanan industri baja ing taun 2021

    Xiao Yaqing, Menteri Kementerian industri lan teknologi informasi ing Republik Rakyat China, bubar ngusulake supaya output baja mentah dikurangi kanthi ketat kanggo mesthekake yen output ing taun 2021 bakal mudhun saben taun. Kita ngerti manawa pengirangan ...
    Waca liyane
  • Ketimpangan penawaran lan panjaluk! Harga berjangka bijih besi paling dhuwur

    Dina iki, berjangka ireng sing ora referrous, tambah akeh ing perdagangan, rebar dagang utama ditutup, dilaporake 6012 yuan per ton. Minangka bahan baku baja, harga kontrak utama berjangka bijih besi uga didagang, lan nggawe rekor dhuwur. Dina iki, sadurunge dibukak pasar berjangka domestik, kontrak utama Si ...
    Waca liyane
  • Prakiraan tren pasar pipa baja mulus ing 2021

    Sajrone periode Rencana Lima Taun 13, 135,53 yuta ton pipa baja mulus wis diproduksi ing China, lan produksi tahunan udakara 27,1 yuta ton, tanpa ana pasang surut. Bedane taun kepenak lan taun ala yaiku 1,46 yuta ton, kanthi tingkat pambeda 5,52% ....
    Waca liyane